Politik for tilbagebetaling

Vi har en 14-dages returpolitik, hvilket betyder, at du har 14 dage efter modtagelsen af din vare til at anmode om en returnering.

For at være berettiget til returnering skal din vare være i samme stand som ved modtagelsen, ubrugt eller ubrugt, med mærker og i den originale emballage. Du skal også bruge kvitteringen eller købsbeviset.

For at starte en returnering kan du kontakte os på info@styleverse-odense.com. Hvis din returnering accepteres, sender vi dig en returforsendelsesetiket samt instruktioner om, hvordan og hvor du skal sende din pakke hen. Varer, der sendes tilbage til os uden først at anmode om en retur, vil ikke blive accepteret.

Du kan altid kontakte os ved spørgsmål om returnering på info@styleverse-odense.com

 

Skader og spørgsmål
Kontroller venligst din ordre ved modtagelsen, og kontakt os straks, hvis varen er defekt, beskadiget eller hvis du modtager den forkerte vare, så vi kan vurdere problemet og rette op på det.

 

Undtagelser / varer, der ikke kan returneres

Visse typer varer kan ikke returneres, f.eks. letfordærvelige varer (f.eks. mad, blomster eller planter), tilpassede produkter (f.eks. specialbestillinger eller personlige varer) og varer til personlig pleje (f.eks. skønhedsprodukter). Vi accepterer heller ikke returnering af farlige materialer, brandfarlige væsker eller gasser. Kontakt os venligst, hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende din specifikke vare.

Vi kan desværre ikke acceptere returnering af udsalgsvarer eller gavekort.

 

Udvekslinger
Den hurtigste måde at sikre, at du får det, du ønsker, er at returnere den vare, du har, og når returneringen er accepteret, skal du foretage et separat køb af den nye vare.

 

Restitutioner
Vi giver dig besked, når vi har modtaget og inspiceret din returnering, og fortæller dig, om refusionen er godkendt eller ej. Hvis det er godkendt, får du automatisk pengene tilbage på din oprindelige betalingsmetode. Husk, at det kan tage noget tid for din bank eller dit kreditkortfirma at behandle og bogføre refusionen også.

STYLEVERSE LTD 71-75, Shelton Street, Covent Garden, London, United Kingdom, WC2H 9JQ Virksomhedsnummer : 14875771